Lavin Estates | Unik fastighet med tillgång till havet och båtplats
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik fastighet med tillgång till havet och båtplats

Fakta Bilder

532m2 6 Sovrum i Port Andratx

Denna extraordinära villa ligger på en frontlinje tomt i närheten av den välkända Club de Vela i Port Andratx. En verklig sällsynthet på grund av dess läge vid vattnet som erbjuder integritet. Perfekt för dem som gillar att tillbringa sin semester på vattnet. Att kunna förtöja sin egen båt direkt vid den privata bryggan är verkligen en lyx på Mallorca! Detta är mycket sällsynt och gör denna fastighet unik och exklusiv. Villan erbjuder ett rymligt vardagsrum med kök, matsal, bar, sex bekväma sovrum med eget badrum och soliga terrasser med vacker utsikt över hamnen. Ytterligare funktioner är en hiss till alla våningar, 2 parkeringsplatser och flera trädgårdsområden.
 • Boyta

  532m2
 • Tomt

  927m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02RLOE
 • Badrum

  6
 • Pris

  11 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: