Lavin Estates | Unik lägenhet i strandnära läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik lägenhet i strandnära läge - Sold

Fakta Bilder

86m2 2 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Så snart du kommer in i lägenheten kommer du att bli överväldigad av den fria utsikten över havet och de berömda Malgratsöarna. Lägenheten med sin rymliga täckta terrass inbjuder dig att tillbringa varje ledig minut i den friska havsluften, koppla av och lyssna på havets ljud. Det lilla, välskötta bostadsområdet vid strandpromenaden har bara 14 enheter, en gemensam pool och direkt tillgång till havet. Lägenheten består av 2 sovrum med 2 badrum och du har också en direkt utsikt över havet från det öppna köket. Luftkonditionering, öppen spis och elvärme gör denna fastighet till en året runt bostad. I kombination med sandstränderna och den direkta närheten till den nya exklusiva och livliga marinan i Port Adriano med sina restauranger och butiker, erbjuder Santa Ponsa en unik medelhavslivsstil på Mallorca. Funktioner: elvärme, luftkonditionering h/c, öppen spis, tvättstuga, parkeringsplats.
 • Boyta

  86m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02416M
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: