Lavin Estates | Unik lägenhet med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik lägenhet med havsutsikt

Fakta Bilder

286m2 4 Sovrum i Bendinat

Denna lyxiga lägenhet ligger i Olinto, ett av de mest exklusiva och eftertraktade områdena i Golf Bendinat, direkt ovanför Royal Bendinat Golf Course. Lägenheten har en stor, helt privat terrass på 55 m2 med orientering och direkt, privat tillgång till poolen. Hela samhället är byggt med material av högsta kvalitet och underhålls kontinuerligt. Layouten erbjuder ett par av 4 sovrum med eget badrum och delvis tillgång till terrassen, ett lyxigt utrustat kök med förråd och ett stort och ljust vardagsrum / matsal, även med tillgång till terrassen. Samfälligheten har en stor och underbar pool utanför och ett bastuområde med pool inuti. Ytterligare utrustning: en underjordisk parkeringsplats och två förråd, luftkonditionering f/c och marmorgolv. Förmodligen en av de mest exklusiva lägenheterna till salu i detta område just nu.
 • Boyta

  286m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02IZ9T
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 400 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: