Lavin Estates | Unik takvåning med havsutsikt i Bonanova
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik takvåning med havsutsikt i Bonanova

Fakta Bilder

187m2 4 Sovrum i La Bonanova

Denna unika takvåning med panoramautsikt över havet och stor takterrass med privat pool ligger i det eftertraktade bostadsområdet Bonanova, i ett litet samhälle med bara 3 grannar. Fastigheten har ett mycket ljust vardagsrum och matplats med mysig öppen spis och direkt tillgång till en 37 kvm terrass, ett separat fullt utrustat kök, ensuite master med klädkammare, 3 ytterligare sovrum också en-suite och en bra storlek tvättstuga. Höjdpunkten är den imponerande takterrassen med privat pool på ca 180 m2 som inbjuder dig att koppla av och njuta av den otroliga 360º utsikten över staden och Palmabukten. Dessutom har fastigheten ett dubbelgarage, hiss, 3 förråd, solpanel för el och varmvatten, osmossystem, parkettgolv, luftkonditionering varm / kall och värmesystem.
 • Boyta

  187m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02RWBB
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: