Lavin Estates | Unik takvåning med havsutsikt i exklusivt…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik takvåning med havsutsikt i exklusivt bostadsområde - Sold

Fakta Bilder

164m2 3 Sovrum i Bendinat - Sold

Denna extraordinära boendeupplevelse väntar på dig i det exklusiva bostadsområdet Sa Vinya. Takvåningen med havsutsikt, som sträcker sig på en nivå med hisnande utsikt, imponerar med sitt ljusa vardagsrum och det bästa läget i komplexet. Så fort jag kommer in får jag en mycket behaglig känsla av att bo. Den öppna planlösningen skapar en sömlös förbindelse mellan vardagsrummet, matsalen och det fullt utrustade köket. Den intilliggande täckta terrassen med utsikt över havet inbjuder dig att dröja dig kvar på varma och svalare dagar. Den perfekta platsen att njuta av lugnet och utsikten över havet. takvåningen har flera balkonger som är idealiska som en reträttplats. En rymlig hall leder till det stora sovrummet med eget badrum. Detta sovrum erbjuder underbar utsikt över landsbygden och havet. Det finns också ytterligare två rymliga sovrum, ett med eget badrum inklusive en privat balkong. Det finns också ett gästrum med dusch och förråd med ett litet fönster för tvätt- och torkmaskiner. Den stora takterrassen är en perfekt plats för att beundra havet eller njuta av en måltid utomhus med vänner och familj. Denna takvåning erbjuder både lyx och praktiska bekvämligheter. Fullt luftkonditionerad för högsta komfort året runt. Komplett med två stora garageplatser och förråd tillgängligt. Den perfekta bostaden för en långhelg eller semester för att uppleva denna vackra, soliga ö året runt.
 • Boyta

  164m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02P7SJ
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: