Lavin Estates | Unik villa i ett fantastiskt läge vid frontlinjen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik villa i ett fantastiskt läge vid frontlinjen

Fakta Bilder

788m2 6 Sovrum i Sol de Mallorca

En exceptionell lyxig designervilla med utsikt över det vackra turkosa vattnet i bukten Portals Vells i Sol de Mallorca och dess gröna zonskyddade kustlinje. Den eleganta, moderna designen av denna högteknologiska villa av exceptionell kvalitet erbjuder säkerhet och modern komfort på alla nivåer. Fastigheten är byggd på en 2.187 m2 stor tomt med trädgård och har en byggnadsarea på 1.300 m2 samt 125 m2 öppna terrasser. Med sviter med sex sovrum, alla med hisnande havsutsikt, kontor, underjordiskt garage för 8 bilar med hiss, en liten förtöjning i den angränsande hamnen och olika områden för underhållning och avkoppling samt direkt tillgång till havet, måste denna fastighet ses för att uppskattas till fullo. Från den enastående 84m2 infinitypoolen kommer du att ha känslan av att kunna simma direkt i havet. Ytterligare funktioner i denna anmärkningsvärda villa är golvvärme, a / c varm kall, tvåglasfönster med UV-skydd, smarta hemsystem, säkerhetsdörrar samt ett panikrum.
 • Boyta

  788m2
 • Tomt

  2187m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02AB42
 • Badrum

  6
 • Pris

  21 000 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: