Lavin Estates | Unik villa med panoramautsikt över havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik villa med panoramautsikt över havet

Fakta Bilder

971m2 5 Sovrum i Costa d'en Blanes

Denna unika villa ligger på den högsta punkten i Costa d'en Blanes. Den erbjuder en magnifik öppen utsikt över det angränsande naturreservatet och till det öppna havet mot Palmabukten. Här möter högsta kvalitet unik modern design. Den spektakulära havsutsikten kan avnjutas från nästan alla rum och områden i den imponerande villan tack vare panoramafönstren. Denna lyxvilla med infinitypool byggdes 2015 och har fem rymliga sovrum, alla med eget badrum, och mycket generösa vardagsrum som smidigt övergår i varandra. En wellnessavdelning med gym och bastu, en exceptionell bodega, hiss, luftkonditionering och golvvärme är bara några av de anmärkningsvärda funktionerna. Dessutom finns det många förfiningar och mycket speciella detaljer att upptäcka i denna fastighet, vilket gör den unik. Den exklusiva marinan i Puerto Portals och öns huvudstad Palma ligger bara några minuters bilresa bort.
 • Boyta

  971m2
 • Tomt

  1650m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  021S4X
 • Badrum

  6
 • Pris

  8 700 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: