Lavin Estates | Unikt hus vid Medelhavet med tillgång till havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unikt hus vid Medelhavet med tillgång till havet

Fakta Bilder

473m2 6 Sovrum i Port Andratx

En medelhavspärla med makalös havsutsikt och direkt tillgång till det kristallklara vattnet. Denna förtrollande fastighet ligger på en plan tomt i den eftertraktade första havslinjen och är redo för omfattande renovering och byggandet av en pool. Fastighetens nuvarande layout inkluderar sex sovrum, tre badrum, ett rymligt vardagsrum, en matsal, ett välutrustat kök och flera terrasser som fångar det fascinerande panoramautsikten över havet. Ett nytt projekt som väntar på att förverkligas innebär en raffinerad ombyggnad med en modern touch. Den omdesignade bostaden kommer att ha fyra sovrum och tre badrum, som badar i naturligt ljus tack vare de stora fönstren från golv till tak. Terrasserna kommer att vara en oas av avkoppling, krönt av en lockande utomhuspool och kompletterad med en utomhusdusch. Denna kustnära oas erbjuder också bekväm utomhusparkering och två båthus som symboliserar maritim lyx. Bara två minuters promenad bort ligger den berömda Club de Vela, ett paradis för seglingsentusiaster. Runt hörnet ligger hamnen med sina charmiga butiker och restauranger. Att kunna köpa ett hus med ett sådant unikt läge är en verklig sällsynthet. Detta är ett unikt tillfälle att förvärva ett medelhavsdrömhem med oslagbar utsikt och egen kommande renovering.
 • Boyta

  473m2
 • Tomt

  852m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02RNSU
 • Badrum

  3
 • Pris

  8 200 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: