Lavin Estates | Urban lägenhet med panoramautsikt över havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Urban lägenhet med panoramautsikt över havet

Fakta Bilder

60m2 2 Sovrum i San Agustin

Välkommen till en exceptionell investeringsmöjlighet i ett av de mest framväxande områdena i Palma! Denna charmiga lägenhet erbjuder inte bara fantastisk panoramautsikt över havet, utan också ett oslagbart läge i närheten av stränder, affärer och restauranger. Oavsett om du vill använda den som en investering, för uthyrning eller som din egen reträtt, erbjuder denna lägenhet flera möjligheter. Med två rymliga sovrum och lika många moderna badrum finns det gott om plats för komfort. Den öppna planlösningen med vardagsrum och matplats är den perfekta platsen för att njuta av havsutsikten och bjuda in vänner. Det omgivande området erbjuder en mängd fritidsaktiviteter och närheten till stranden gör det till ett populärt resmål för både semesterfirare och lokalbefolkningen. Dessutom erbjuder en privat parkeringsplats dig bekvämligheten att parkera ditt fordon direkt vid huset medan du utforskar de många bekvämligheterna i området. Ta chansen att investera i ett växande och eftertraktat område samtidigt som du äger en underbar lägenhet med havsutsikt. Kontakta oss idag för att ordna en visning och ta reda på mer om denna unika fastighet!
 • Boyta

  60m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02UWH6
 • Badrum

  2
 • Pris

  425 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: