Lavin Estates | Utmärkt lägenhet med havsutsikt i hamnen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Utmärkt lägenhet med havsutsikt i hamnen - Sold

Fakta Bilder

103m2 3 Sovrum i Portals - Sold

Denna utmärkta första havslinjen lägenhet i den exklusiva Portals hamnen erbjuder inte bara fantastisk utsikt över Medelhavet, men också komfort och lyx. Den öppna planlösningen och matplatsen är rymlig och angränsar till det fullt utrustade köket. Från den intilliggande terrassen kan du njuta av den förstklassiga utsikten över yachterna i hamnen och det glittrande Medelhavet - här kan du njuta av solnedgången med ett glas vin. Lägenheten har totalt tre rymliga sovrum, varav ett har eget badrum. Dessutom finns det ytterligare ett badrum för att öka komforten för de boende. Det bästa läget i den första havslinjen och den lyxiga utsikten gör denna lägenhet till en riktig pärla för älskare av havet och den maritima livsstilen! Det är definitivt värt en visning! Andra egenskaper: en garageplats, en parkeringsplats utanför, luftkonditionering h/c.
 • Boyta

  103m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02C4NW
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: