Lavin Estates | Utmärkt villa med havsutsikt på bästa läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Utmärkt villa med havsutsikt på bästa läge

Fakta Bilder

363m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Utrymme och ljus, både inne och ute, är huvudaxeln i denna exceptionellt eleganta villa. Villan är byggd på en upphöjd tomt i ett av de mest eftertraktade lägena i Nova Santa Ponsa, och det höga läget ger en fantastisk panoramautsikt över det omgivande landskapet, Tramuntana-bergen och Palmabukten. Den linjära arkitekturen, designad av den mallorkinska arkitekten Alejandro Palomino, och de rymliga och öppna vardagsrummen och utomhusområdena gör denna fastighet unik och imponerande. Huset är byggt med endast de bästa materialen och förstklassig teknik och erbjuder ren lyx och komfort. Den ljusa entrén med ett takgalleri med takfönster och den ikoniska trappan är iögonfallande. Den eleganta designade eldstaden fungerar som en ytterligare höjdpunkt och rumsavdelare. Den öppna planlösningen med designkök, matsal och vardagsrum samt ett gästrum sträcker sig ut på den rymliga täckta utomhusterrassen. Master bedroom med eget badrum och ett stort omklädningsrum, två dubbelrum, badrum och tvättstuga ligger på nedre plan, den delvis täckta poolterrassen inbjuder till att njuta av bekväma sittplatser och sola. Här finns tillgång till utomhusområdet och en platt medelhavsträdgård. Den rymliga poolen och de delvis täckta utomhusterrasserna inbjuder vänner och familj att koppla av och koppla av. Extras: Hiss, underjordiskt garage för 5 bilar, luftkonditionering, varmvatten som stöds av ett solsystem, elektriska fönsterluckor, larmsystem med övervakningskamera och smarta hemsystem, byggnadsår 2021, säkerhetsdörr, Velux Skylights takgalleri med automatisk skuggning, keramisk fasadbeklädnad.
 • Boyta

  363m2
 • Tomt

  1038m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02DL6R
 • Badrum

  3
 • Pris

  4 850 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: