Lavin Estates | Utsökt medelhavsfinca i Calvia med pool, gästhus och…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Utsökt medelhavsfinca i Calvia med pool, gästhus och häststall

Fakta Bilder

480m2 4 Sovrum i Calvia

I hjärtat av den pittoreska landsbygden i Calvia, denna Medelhavet Finca dröm fångar essensen av en lyxig men ändå tillgänglig och avslappnad livsstil. Med sitt strategiska läge bara några minuter från viktiga bekvämligheter, såsom internationella skolor, läkare, affärer, restauranger, kaféer samt stränder och marinor, är denna pärla en idealisk möjlighet för dem som söker en lugn tillflyktsort med enkel tillgång till dagliga bekvämligheter. Kliv in och välkomnas av den varma omfamningen av Medelhavsdesign. Denna Finca har för närvarande tre rymliga sovrum i huvudbyggnaden, men det nuvarande kontoret med gästtoalett kan enkelt omvandlas till ytterligare ett sovrum och den överdimensionerade tvättstugan med de intilliggande förvaringsrummen kan omvandlas till ytterligare ett väl storlek sovrum med badrum. Att lägga till lockelsen för den här fastigheten är ett charmigt pensionat komplett med ett sovrum och badrum. Under denna byggnad hittar du ett stort område som delvis används för husets tekniska installationer samt lagringsutrymme. Utomhusområdet på denna Finca är en sann fristad för fritid. Det vackra poolområdet inbjuder till avkoppling, med sitt kristallklara vatten som inbjuder dig att varva ner under soldränkta dagar. I anslutning till poolområdet finns en föryngrande bastu som ger en känsla av lyx och välbefinnande. För den som söker lugn och inre balans finns ett särskilt yogaområde som inbjuder till fridfulla övningar i den lummiga omgivningen. För hästentusiaster är denna fastighet en oas av möjligheter. Här finns häststall och en ridbana med måtten 60x20 meter, vilket ger den perfekta miljön för att hänge sig åt sin passion för hästsport. Tänk dig att utforska den pittoreska landsbygden på hästryggen och njuta av de idylliska mallorkinska landskapen. Fincan är utrustad med golvvärme och en öppen spis, vilket garanterar ett mysigt och bekvämt boende under de kallare månaderna. Luftkonditionering är för närvarande inte installerad, men en befintlig kanal och ett vattenutlopp säkerställer en enkel installation för de framtida ägarna. En snabb internetanslutning (fiberglas) ser till att göra "hemmakontor" är en glädje. Missa inte chansen att göra denna förtrollande Finca till din egen bit av Medelhavsparadiset. Kontakta oss idag för att boka en visning och påbörja en resa för att äga en bit av Calvias finaste.
 • Boyta

  480m2
 • Tomt

  38420m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02O7T7
 • Badrum

  3
 • Pris

  8 750 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: