Lavin Estates | Utsökt renoverad lägenhet i Bonanova
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Utsökt renoverad lägenhet i Bonanova - Sold

Fakta Bilder

177m2 3 Sovrum i La Bonanova - Sold

Denna utsökt renoverade lägenhet fängslar med sina högkvalitativa material, den utmärkt genomtänkta designen, liksom den enastående utsikten över havet och hamnen i Palma, som kommer att förtrolla dig varje dag på nytt. Denna lägenhet har tre sovrum (varav ett för närvarande används som omklädningsrum) och två lyxiga badrum, vilket ger dig bekvämligheten med en förstklassig livsstil. De rymliga balkongerna erbjuder inte bara fantastisk utsikt över havet, utan också över bergen, Palma-katedralen och hamnen. Det fullt utrustade köket, specialbyggt av en känd snickare, är en höjdpunkt för alla som tycker om att laga mat och njuta av kulinariska upplevelser. Den öppna spisen i vardagsrummet skapar en varm och mysig atmosfär, perfekt för att njuta av de kalla kvällarna. Den öppna planlösningen med vardagsrum och matsal med angränsande terrass och utsikt över Palma och havet inbjuder dig att dröja dig kvar. Bekvämligheterna i denna fastighet är lika imponerande som de är praktiska. Den har två garageplatser, samt ett extra förråd erbjuder utrymme för dina personliga tillhörigheter. Denna lägenhet kombinerar lyx, elegans och funktionalitet i perfekt harmoni! Andra funktioner: Luftkonditionering w/c, golvvärme (gas), tvåglasfönster, 2 garageplatser, ett förråd.
 • Boyta

  177m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02Q47Q
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: