Lavin Estates | Utsökt renovering av duplexlägenhet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Utsökt renovering av duplexlägenhet

Fakta Bilder

118m2 3 Sovrum i La Bonanova

Kliv in i överdådigheten med denna nyrenoverade duplexlägenhet, en överdådig 130 kvadratmeter med ren elegans och modern design. Med tre sovrum och tre badrum finns det gott om plats för alla att koppla av och varva ner. Gå ut på din privata terrass och njut av den fina utsikten över det omgivande området. Oavsett om du har gäster eller en lugn kväll hemma är detta utomhusutrymme den perfekta platsen att varva ner och njuta av solskenet. Detta extraordinära bostadsområde är ett bevis på sofistikering och funktionalitet, med ett urval av premiumfunktioner som omdefinierar modernt lyxliv. Skäm bort dina sinnen med ett kök, garderober och bokhyllor som är omsorgsfullt utformade av Espacio Home Design. Espacio Home Design är kända för sin oöverträffade expertis och har fyllt lägenheten med skräddarsydda element som visar exceptionell uppmärksamhet på detaljer och ett engagemang för excellens. Under fötterna kan du njuta av italienska parkettgolv, ett tidlöst golv som utstrålar både värme och sofistikering. Detta utsökta golvval ger inte bara en känsla av lyx utan fungerar också som ett bevis på det engagemang för kvalitet som definierar varje centimeter av denna duplex. Varje detalj i detta duplex är utsmyckad med Gessi-kranar och designradiatorer, vilket ytterligare understryker engagemanget för avancerad design och funktionalitet. Duplexen levereras komplett med garage och förvaringsutrymmen och de boende kan njuta av det exklusiva privilegiet med en gemensam pool och lekplats.
 • Boyta

  118m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02SGOP
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 195 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: