Lavin Estates | Välskött familjevilla med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Välskött familjevilla med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

366m2 4 Sovrum i Cala Vinyes - Sold

Denna vackra och välskötta villa ligger i ett lugnt område på en tomt på ca 755 m² med havsutsikt. På första våningen hittar vi den vackra och eleganta entrén, en gästtoalett, vardagsrum och matplats med frukostterrass, generöst kök, sovrum med badrum en suite och en tvättstuga som kan omvandlas till en separat liten lägenhet / sovrum. Från denna nivå finns tillgång till den vackra poolen och det privata poolområdet. På första våningen finns det stora sovrummet med badrum en suite och klädkammare, och en terrass med vacker utsikt över havet till Cabrera samt ett sovrum med badrum en suite. Villan är bekvämt utrustad med terrakotta- och Santanyi-stengolv, träbjälkar, AC h / c, dubbelglasade fönster och ett dubbelgarage.
 • Boyta

  366m2
 • Tomt

  755m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02RLNY
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: