Lavin Estates | Välskött lägenhet på golfbanan
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Välskött lägenhet på golfbanan

Fakta Bilder

116m2 2 Sovrum i Santa Ponsa

Denna ljusa, mysiga lägenhet förmedlar en trivsam atmosfär så snart du kommer in. Från det rymliga vardagsrummet/matsalen kommer man ut på den ca 30 m² stora, sydvästvända, täckta terrassen. Det är här mycket av livet äger rum under sommarmånaderna. Förutom den vackra utsikten över poolområdet, den välskötta trädgården och golfbanan bakom, finns här gott om plats för solstolar och ett stort matbord, som i sin tur är direkt tillgängligt från köket för att säkerställa ett enkelt flöde av liv. Två sovrum och två badrum erbjuder en mängd olika användningsområden för en familj med barn såväl som för par som skulle uppskatta ett extra gästrum och/eller kontor. Andra tillbehör som gör livet här trevligt är, förutom luftkonditioneringen, en tvättstuga bredvid köket, en underjordisk parkeringsplats tillsammans med ett extra källarrum och, naturligtvis, en hiss som går över alla nivåer.
 • Boyta

  116m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  01O5FR
 • Badrum

  2
 • Pris

  695 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: