Lavin Estates | Välskött villa med havsutsikt i Costa de la Calma
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Välskött villa med havsutsikt i Costa de la Calma - Sold

Fakta Bilder

231m2 3 Sovrum i Costa de la Calma - Sold

Upplev den ultimata semesterkänslan i denna välskötta villa i Costa de la Calma. Med hisnande havsutsikt och en lugn miljö erbjuder denna tillflyktsort den perfekta oasen för avkoppling och vila. Den välskötta fastigheten består av två plan och har en optimal orientering för att dra nytta av både avskildhet och fantastisk havsutsikt. På övre plan finns ett lyxigt master bedroom med en-suite badrum, en gästtoalett och ett ljust vardagsrum/matsal med öppen spis för mysiga vinterkvällar. Det finns också tillgång till en täckt terrass med pittoresk utsikt över de gröna omgivningarna och havet, samt tillgång till en annan öppen terrass och trädgårdsområde. På nedre plan, med separat ingång från poolterrassen, finns ett mysigt vardagsrum med pentry för gäster, ytterligare två sovrum och ett kontor som också kan användas som sovrum. De två sovrummen delar på ett badrum. Det finns också ett extra rum som kan användas som ett litet vardagsrum eller foajé för kontoret. Medelhavsträdgården är frodig med grönska och en idyllisk atmosfär. Huset är välskött med en uppvärmd pool med skydd, takterrass och utomhusparkering. Centralvärmen går på olja och huvudområdet har en delad luftkonditioneringsenhet.
 • Boyta

  231m2
 • Tomt

  760m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02G2WY
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: