Lavin Estates | Vacker casita på en populär golfanläggning
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker casita på en populär golfanläggning - Sold

Fakta Bilder

115m2 2 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna förtrollande fastighet ligger på den berömda golfanläggningen Las Abubillas. Men detta komplex är också ett riktigt nöje för icke-golfare - de kärleksfullt skötta medelhavsträdgårdarna med livliga bouganvillor, doftande lavendel och aromatisk rosmarin utstrålar omedelbart en semesteratmosfär, oavsett om du bor här året runt eller använder denna underbara fastighet som fritidshus. Casitan har följande planlösning: När du kommer in möts du av det rymliga och mysiga vardagsrummet och matplatsen med öppen spis. Härifrån har du direkt tillgång till den soliga terrassen med trädgård. Den välskötta casitan imponerar med sin väl genomtänkta layout och erbjuder två sovrum och två badrum. Köket, som är något avskilt från vardagsrummet, är fullt utrustat. En extern trappa leder upp till takterrassen, där du kan njuta av solen hela dagen och den fantastiska utsikten. Denna fastighet erbjuder en idealisk möjlighet att njuta av avskildhet omgiven av vackra och välskötta trädgårdar. Ytterligare funktioner inkluderar varm / kall luftkonditionering, elektrisk golvvärme, garage och en stor gemensam pool.
 • Boyta

  115m2
 • Tomt

  300m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02N0C0
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: