Lavin Estates | Vacker lägenhet med karaktär i Santa Catalina
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker lägenhet med karaktär i Santa Catalina - Sold

Fakta Bilder

74m2 2 Sovrum i Santa Catalina - Sold

Denna vackra lägenhet ligger på en lugn men mycket central gata i stadsdelen Santa Catalina och har totalrenoverats med material av hög kvalitet. Det är en fastighet med högt i tak, synliga balkar och restaurerade mallorkinska originalgolv. Du kommer in i lägenheten på gatunivå och klättrar en privat trappa upp en våning för att nå det rymliga och ljusa vardagsrummet, vars ena vägg är gjord av maréssten. Båda sovrummen har inbyggda garderober och ekparkettgolv. Köket är utrustat med helt nya Bosch-apparater, badrummet har en stor stendusch, en separat toalett och en solig terrass på cirka 15 kvadratmeter. Fastigheten har luftkonditionering varm / kall, samt golvvärme, säkerhetsdörr och larmsystem.
 • Boyta

  74m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02R7HB
 • Badrum

  1
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: