Lavin Estates | Vacker lägenhet med panoramautsikt över bukten i…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker lägenhet med panoramautsikt över bukten i Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

95m2 2 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna fantastiska lägenhet ligger i ett charmigt och välutrustat bostadsområde i Nova Santa Ponsa, nära marinan och kommunens tre golfbanor. Inom ett kort köravstånd kan du också nå olika stränder, restauranger och en mängd olika fritidsaktiviteter. Denna medelhavslägenhet består av ett vardagsrum och en matsal med direkt tillgång till en 64 kvm stor terrass med utsikt över hela bukten och med en magnifik panoramautsikt över havet när som helst på dygnet. Här finns två bekväma sovrum, två badrum (ett en-suite) och ett kök med en praktisk tvättstuga. Det finns också en mysig 16 kvm stor uteplats där man kan njuta av den friska luften när som helst på året. Extra: luftkonditionering w / c, parkeringsplats, förråd, gemensam pool.
 • Boyta

  95m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02RND7
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: