Lavin Estates | Vacker lägenhet på bottenvåningen med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker lägenhet på bottenvåningen med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

150m2 3 Sovrum i Bendinat - Sold

Denna vackra, delvis renoverade lägenhet ligger i ett av de mest eftertraktade samhällena i området Bendinat, bara några kilometer från den prestigefyllda småbåtshamnen i Portals. Den erbjuder 3 sovrum. Det stora sovrummet med direkt tillgång till terrassen har ett eget badrum och de andra två sovrummen delar ett badrum. Det finns också en gästtoalett. Köket har nyligen renoverats och fastigheten i allmänhet är i mycket gott skick. Det har kanaliserad varm / kall luftkonditionering, två underjordiska parkeringsplatser, förråd och hiss. Samhället har en utomhuspool med havsutsikt, trädgårdar och inomhuspool. Det är mycket lugnt och dess läge på toppen av Bendinat-kullen och dess perfekta orientering gör Olinto till en paradisisk plats att njuta av året runt.
 • Boyta

  150m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02Q3TE
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: