Lavin Estates | Vacker trädgårdslägenhet i Bendinat
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker trädgårdslägenhet i Bendinat - Sold

Fakta Bilder

120m2 3 Sovrum i Bendinat - Sold

Denna charmiga trädgårdslägenhet ligger i ett bostadsområde bara en kort promenad från stränderna i Illetes och bekvämligheterna i Bendinat. Lägenheten erbjuder en entréfoajé, ett rymligt vardagsrum och matsal som flyter ut till den täckta terrassen och en privat trädgård med direkt tillgång till den gemensamma poolen. Det finns ett separat utrustat kök med tvättstuga, 2 gästsovrum med separat badrum och ett sovrum med eget badrum. Det gemensamma poolområdet har ett stort område för varvsimning och för små barn. Lägenheten har centralvärme med radiatorer, delvis luftkonditionering, 1 parkeringsplats i det underjordiska garaget och ett privat förråd.
 • Boyta

  120m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02T24R
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: