Lavin Estates | Vacker villa med utmärkt havsutsikt och utsikt över…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker villa med utmärkt havsutsikt och utsikt över Puerto Portals

Fakta Bilder

467m2 5 Sovrum i Costa d'en Blanes

Denna villa, byggd 1996, ligger i det prestigefyllda bostadsområdet Costa d'en Blanes, i sydvästra Mallorca, på en tomt på 1.250m2. Det perfekt underhållna huset erbjuder 5 sovrum (alla med havsutsikt), 5 badrum samt ett gym och ett separat gästhus med direkt tillgång till poolområdet. Det stora och ljusa vardagsrummet med matsal imponerar med sitt ljus, sitt stora utrymme och sin utsikt över havet och Costa d'en Blanes. Det separata köket har nyligen renoverats och har ett stort rundat glasfönster, vilket gör det mycket speciellt. Denna villa sticker ut för sina stora terrasser, alla med havsutsikt och för amplituden och ljusstyrkan i sina rum. Den har gasuppvärmning med radiatorer och varm och kall luftkonditionering, täckt parkering för 2 fordon, förråd, gästtoalett och tvättstuga. Poolen är uppvärmd. Det är en fastighet belägen i ett av de mest önskvärda områdena på ön, med en intressant arkitektur, en bra orientering för att njuta av solen och spektakulär utsikt.
 • Boyta

  467m2
 • Tomt

  1250m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02UR16
 • Badrum

  5
 • Pris

  5 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: