Lavin Estates | Vackert medelhavshus nära hamnen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vackert medelhavshus nära hamnen

Fakta Bilder

253m2 5 Sovrum i Port Andratx

Detta medelhavshus i Puerto de Andratx ligger inom gångavstånd till centrum med restauranger och butiker. Bra rumslayout och gott om utomhusutrymme gör huset intressant för små och stora familjer. Det finns direkt tillgång till havet tvärs över gatan för simning och solbad. En ovanligt stor pool ligger i den privata och vackra trädgården, som är tillgänglig från vardagsrum och sovplatser. Ett garage för en bil och ett förråd finns i källaren. En trappa leder till bottenvåningen med vardagsrum, matsal, gästtoalett och kök. På mezzaninvåningen finns två gästsovrum, vart och ett med eget badrum. Det stora sovrummet med eget badrum och omklädningsrum ligger på övervåningen. En solterrass med tillgång till poolen är tillgänglig från sovrummet. Ytterligare två sovrum delar på ett badrum. Ett sovrum har tillgång till tornet som kan användas som kontor eller liknande. Huset har inget utrustat kök.
 • Boyta

  253m2
 • Tomt

  907m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02RNTT
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 985 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: