Lavin Estates | Vackert renoverad lägenhet i Portals hamn
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vackert renoverad lägenhet i Portals hamn - Sold

Fakta Bilder

65m2 2 Sovrum i Portals - Sold

Denna lägenhet har nyligen renoverats till en mycket hög standard med material av bästa kvalitet. Fastigheten ligger i ett gated community som också har renoverats nyligen, i första raden av segelbåtshamnen i Puerto Portals. Lägenheten har en trevlig terrass med utsikt över hamnen, havet, den gemensamma poolen och den gemensamma trädgården. Vardagsrummet och matplatsen kombinerar perfekt tillsammans med det fullt utrustade skräddarsydda köket. Det största sovrummet har panoramafönster med utsikt över havet och ett badrum en-suite. Det andra sovrummet är också mycket ljusflödat och delar ett komplett badrum. Andra extrafunktioner är: golvvärme i vardagsrum och kök, luftkonditionering i alla rum, vinkyl, dörrar från golv till tak och inbyggda garderober. Fastigheten är perfekt för dem som vill ha gångavstånd till många bekvämligheter, hamnen i Portals och flera sandstränder.
 • Boyta

  65m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02UDXU
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: