Lavin Estates | Vackert renoverad lägenhet på bottenvåningen i San…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vackert renoverad lägenhet på bottenvåningen i San Agustin - Sold

Fakta Bilder

72m2 2 Sovrum i San Agustin - Sold

Denna moderna lägenhet har totalrenoverats 2022 med högkvalitativa material och ligger i ett lugnt och vackert bostadsområde med lägenheter byggda 2009 i San Agustin. Gemenskapen är mycket välskött och erbjuder en stor gemensam pool och välskötta trädgårdar. Lägenheten erbjuder mycket naturligt ljus och är fördelad på två sovrum, ett badrum och en gästtoalett. Det öppna köket är fullt utrustat och från vardagsrummet har du tillgång till en rymlig täckt terrass samt den 120 m2 privata trädgården. En stor parkeringsplats i det underjordiska garaget och ett förråd kompletterar detta erbjudande.
 • Boyta

  72m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02T8ZT
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: