Lavin Estates | Verdemar: Nybyggd familjevilla av hög kvalitet endast…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Verdemar: Nybyggd familjevilla av hög kvalitet endast 15 minuter från Palma

Fakta Bilder

422m2 4 Sovrum i Cala Vinyes

I hjärtat av sydvästra Mallorca, omgivet av frodig medelhavsvegetation, byggs bostadsområdet VERDEMAR med 11 fristående villor med privata Infinity Pools direkt vid havet. Läget är lugnt och centralt, bara 15 minuter från Palma och 25 minuter från flygplatsen. Cala Vinyes-bukten med fin sandstrand, turkosblått vatten och en trevlig strandbar kan nås till fots på några minuter. Det dagliga familjelivet underlättas också av närheten till internationella skolor, sport- och fritidsanläggningar. Golfälskare har Poniente Golf Club bara ett stenkast bort och andra golfbanor i det närliggande området. De 11 villorna delar vissa designelement och kännetecknas särskilt av arkitektur med rena linjer och en modern tolkning av det traditionella laticcework, samt sammansmältningen av inomhus- och utomhusutrymmen. Njut av intimiteten och lugnet som villorna erbjuder dig. Under planeringsprocessen lades särskild vikt vid att säkerställa att byggnadernas orientering ger maximal avskildhet. Ändå skapas en känsla av gemenskap genom den stig som förbinder alla hus och det privata grönområdet. Särskild uppmärksamhet ägnades också åt användningen av lokala, hållbara material. Metallgallret som omger de tre sovrummen på övervåningen är inte bara ett imponerande visuellt inslag, utan gör också att luften kan cirkulera fritt samtidigt som det filtrerar direkt solljus och håller husen svala. Samtidigt kan du förvandla dina sovrum och terrass till en avskild oas av lugn och ro. Alla sovrum (3-4) är rymliga och utrustade med inbyggda garderober och eget badrum. Det stora sovrummet har ett integrerat, men ändå separat badrum med stor spadusch. Villornas mittpunkt är vardagsrum och matplats med öppet kök med matlagningsö och fönster från golv till tak som öppnar helt mot terrassen och den privata trädgården med pool, vilket skapar en smidig övergång från inomhus- till utomhusliv. En extra rymd skapas genom att ett ljust, storformat naturstensgolv läggs i hela huset och på terrasserna. En trivsam atmosfär skapas av olika element av trä och varm belysning. Andra egenskaper inkluderar inbyggda apparater från Gaggenau, kranar från Gessi eller liknande, minimalistiska fönster från Cortizo, Gira Smart Home, individuellt styrd luftkonditionering w/c och golvvärme. Varje hus har också ett garage eller täckt parkering för flera bilar.
 • Boyta

  422m2
 • Tomt

  991m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02S2AN
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: