Lavin Estates | Villa i Finca-stil med solnedgångar i havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa i Finca-stil med solnedgångar i havet

Fakta Bilder

428m2 6 Sovrum i Port Andratx

Denna villa i fincastil ligger i Port Andratx, den framstående fiske- och segelbåtshamnen på den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Den ligger i ett eftertraktat bostadsområde högt över Cala Llamp, med fantastisk havsutsikt och spektakulära solnedgångar varje dag året runt. Den ca 2.149 m² stora tomten på den naturliga vikens högsta punkt är en verkligt unik juvel. Förutom det rymliga vardagsrummet har huset ett kök med öppen spis och fem sovrumssviter, fördelade mellan huvudbyggnaden och gästhuset. Många öppna och täckta terrassområden leder direkt till den uppvärmda poolen med utsikt. Ett rymligt garage ger plats för två fordon och bodegan i källaren är den perfekta platsen att förvara dina favoritviner. Det finns också möjlighet till en bastu. Andra funktioner inkluderar golvvärme (oljecentral), luftkonditionering w / c, säkerhetssystem, hiss och tvättstuga. Letar du efter en unik fastighet med medelhavskänsla och fantastisk havsutsikt i ett av de vackraste områdena på Mallorca, är denna villa det perfekta valet.
 • Boyta

  428m2
 • Tomt

  2149m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02RWM6
 • Badrum

  5
 • Pris

  10 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: