Lavin Estates | Villa i toppläge med fantastisk havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa i toppläge med fantastisk havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

377m2 4 Sovrum i Bendinat - Sold

Denna söderläge, Medelhavet klassiska villa erbjuder vacker havsutsikt från en avundsvärd, upphöjd position. Inom gångavstånd från restauranger, idrottsanläggningar och bekvämligheter och bara 5 minuter från stränder och hamnen i Puerto Portals är detta läge perfekt för semester eller året runt boende. En ljus och rymlig foajé med utsikt över havet välkomnar dig till fastigheten. På denna nivå har du en master bedroom svit en promenad i garderoben, eget badrum, sittgrupp med öppen spis och tillgång till en solig terrass. Ytterligare två sovrum med eget badrum som delar en terrass kompletterar denna nivå. En elegant trappa leder till vardagsrummet som har en öppen planlösning med öppen spis och matplats, perfekt för att underhålla gäster eller koppla av med familjen. Tillsammans med det separata köket (som kan öppnas mot vardagsrummet) leder alla rum ut till den otroliga terrassen och poolområdet. Dessutom finns det ett 4: e sovrum, som för närvarande används som kontor, ett gym med gym och bastu, gästtoalett och en separat tvättstuga. Nedanför poolen leder en liten anlagd trädgård till den gröna zonen, perfekt för hundpromenader. Denna fastighet erbjuder en fridfull tillflyktsort från vardagens liv och rörelse. Fastigheten har h / c luftkonditionering, centralvärme, hiss, ett stort dubbelgarage och gott om förvaringsutrymmen.
 • Boyta

  377m2
 • Tomt

  1195m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02UECX
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: