Lavin Estates | Villa i toppläge med gästhus och avskildhet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa i toppläge med gästhus och avskildhet - Sold

Fakta Bilder

354m2 5 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna villa i traditionell fincastil ligger i ett av de bästa bostadsområdena i Port Andratx, den framstående naturhamnen på sydvästra Mallorca. Tomten som är över 2.000 kvm stor ligger på en sluttning och ger absolut avskildhet utöver panoramautsikten över det öppna havet och upp till Ibiza. Fastigheten består av totalt fem sovrum och fem badrum, spridda över huvudbyggnaden och de två gästhusen. Mycket imponerande är det stora utomhusområdet med grill och pool, Medelhavsträdgården och massor av vackra platser som fungerar utmärkt för avkoppling och gör denna villa till det perfekta semesterboendet. Ytterligare tillbehör inkluderar en tvättstuga, central oljeuppvärmning, flera eldstäder, luftkonditionering h / c och ett dubbelgarage.
 • Boyta

  354m2
 • Tomt

  2050m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02Q463
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: