Lavin Estates | Villa i tropisk stil mycket nära stranden
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa i tropisk stil mycket nära stranden - Sold

Fakta Bilder

454m2 5 Sovrum i Bendinat - Sold

Livsstilsälskare kommer att falla för detta fantastiska familjehem bara en minuts promenad från stranden. Omgiven av en tropisk trädgård där du kan plocka bananer, mango, pawpaws och chillis - frukost kommer aldrig att smaka så gott! När du kommer till entrén till fastigheten via en privat uppfart har du utsikt över en oas som skulle vara hemma i Asien. En stor plan trädgård erbjuder en saltvattenpool, jacuzzi, täckta verandor och öppna terrasser för middagar och avkoppling. Villan erbjuder på entréplanet ett stort vardagsrum med öppen planlösning med öppen spis, matplats och kök, som vetter mot terrasser som ser ut mot havet. Dessutom finns en lysande master bedroom-svit med omklädningsrum, stort kontor och gästtoalett. Trappor leder ner till gästrummen där det finns en sovrumssvit med ett litet arbetsområde, ytterligare 2 sovrum som delar ett badrum och ett tv / spelrum. En gästlägenhet med separat ingång finns också på denna nivå. Villan erbjuder en andra lägre ingång som ger tillgång till vägen där du inom 100 meter är på stranden. Det finns ett område på denna nivå för att lagra padelbrädor och strandtillbehör. Fastigheten har luftkonditionering, golvvärme och parkering för minst 5 bilar.
 • Boyta

  454m2
 • Tomt

  1870m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02HF1F
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: