Lavin Estates | Villa inom gångavstånd till stranden
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa inom gångavstånd till stranden

Fakta Bilder

277m2 4 Sovrum i Portals

Denna vackra familjevilla i perfekt skick ligger i bostadsområdet Portals Nous, inom bekvämt gångavstånd från byn Portals Nous med alla dess bekvämligheter och även den vackra stranden och segelbåtshamnen och restaurangerna i Puerto Portals. Ett fantastiskt läge för dem som bor här året runt, med barn i de närliggande skolorna eller som ett andra hem för dem som vill gå ut och ha allt på tröskeln. Den rymliga fastigheten har ett generöst vardagsrum, ett modernt och ljust öppet kök med tillgång till matsalsterrassen, sviter med 4 sovrum (en med separat tillgång), område för ett kontor eller yogautrymme, tvättstuga, gästtoalett och förvaring. Villan ligger på en 800 m2 tomt och har en byggd yta på 277 m2 plus 105m2 av flera täckta och otäckta terrasser. Ytterligare funktioner inkluderar ett automatiskt bevattningssystem, centralvärme, luftkonditionering, vedspis, saltvattenpool och säker parkering för 2 bilar. Palma ligger 8 minuters bilresa bort.
 • Boyta

  277m2
 • Tomt

  800m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02OM8R
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 995 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: