Lavin Estates | Villa med öppen utsikt i Bonanova
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa med öppen utsikt i Bonanova

Fakta Bilder

273m2 4 Sovrum i La Bonanova

Fristående villa i tre våningar belägen på en sluttning i Bonanova, ett av Palmas bästa bostadsområden. Villan är upphöjd upp till 12 meter över gatunivån, vilket ger fri utsikt över bukten och ett unikt oberoende och lugn. Orienteringen är sydväst. Byggd på en tomt på 500m2, har den en främre och bakre trädgård och ett garage för 2 eller 3 bilar. Den första våningen är omgiven av terrasser och inkluderar en entré, vardagsrum / matsal, ett sovrum / kontor, ett komplett badrum och köket. Alla rum har dubbelglasade fönster, garderoberna och dörrarna är gjorda av massivt trä från Norte och golven är parkett, förutom i köket och badrummen. På första våningen finns en öppen och ljus entréhall som ger tillgång till de 2 sovrummen, badrummet och ett sovrum med eget badrum. Vidare har den luftkonditionering h / c i alla sovrum och vardagsrum-matsal och gaspanna uppvärmning i alla rum, inklusive badrummen.
 • Boyta

  273m2
 • Tomt

  529m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02O0P7
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 760 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: