Lavin Estates | Villa med bästa läge i Port Andratx
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa med bästa läge i Port Andratx

Fakta Bilder

355m2 5 Sovrum i Port Andratx

Denna moderna villa ligger på ett unikt läge i Port Andratx med en hisnande utsikt över bukten, hamninloppet, ön Dragonera och det öppna havet. Huset har byggts om under de senaste tolv månaderna och har den senaste tekniken. Alla våningar inklusive poolområdet är lättillgängliga med hiss. Det öppna vardagsrummet och matplatsen kommer att utrustas med ett kök av märket Leicht. Villan består av fem sovrum, vardera ett badrum en suite, luftkonditionering w/c, golvvärme via värmepump, en stor pool med loungeområde och två garage parkeringsplatser. Terrassområdena erbjuder möjlighet att njuta av solnedgången över havet eller bakom ön Dragonera under hela året.
 • Boyta

  355m2
 • Tomt

  925m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02SCC2
 • Badrum

  5
 • Pris

  9 800 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: