Lavin Estates | Villa med havsutsikt över Medelhavet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa med havsutsikt över Medelhavet

Fakta Bilder

339m2 3 Sovrum i Port Andratx

Denna välskötta villa ligger i Port Andratx, den framstående fiske- och lyxyachthamnen i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Fastigheten ligger på en kulle och erbjuder en mycket vacker havsutsikt och drömlika solnedgångar i havet. Huset sträcker sig över 3 våningar, som alla är förbundna med en hiss. På bottenvåningen finns det rymliga vardagsrummet med matplats och angränsande öppen spis och direkt tillgång till poolen. På poolnivån erbjuder täckta och öppna terrasser gott om utrymme att umgås. På fastighetens övre våning finns 3 sovrum och 2 badrum. En grillplats och en extern studio kompletterar utbudet av denna fastighet. Andra funktioner inkluderar oljeuppvärmning, hiss, 2 parkeringsplatser, gästtoalett och en rymlig takterrass.
 • Boyta

  339m2
 • Tomt

  655m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02QDI3
 • Badrum

  2
 • Pris

  3 400 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: