Lavin Estates | Villa med havsutsikt i förstklassigt läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa med havsutsikt i förstklassigt läge - Sold

Fakta Bilder

307m2 4 Sovrum i Bendinat - Sold

Denna eleganta villa i medelhavsstil ligger på Anchorage Hill i Bendinat, omgiven av grönområden. Det extraordinära läget med söderläge, avskildhet, en stor pool och terrassen med vacker utsikt är de viktigaste egenskaperna hos denna fastighet. Det inbjudande vardagsrummet med öppen spis har tillgång till terrassen med havsutsikt, det intilliggande köket har också en terrass. Nedre våningen består av tre rymliga sovrum med badrum en-suite. Ett fjärde sovrum med badrum, perfekt som en studio, ligger nära garaget. Trädgården har skapats mycket smakfullt med ett sommarkök och stora öppna terrasser.
 • Boyta

  307m2
 • Tomt

  1106m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02TJAO
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: