Lavin Estates | Villa med havsutsikt i prestigefyllt läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa med havsutsikt i prestigefyllt läge - Sold

Fakta Bilder

394m2 4 Sovrum i Bendinat - Sold

Denna fantastiska villa, nyligen renoverad, ligger i Bendinat i Anchorage Hill, ett av de mest exklusiva bostadsområdena i sydvästra Mallorca, nära Puerto Portals, Royal Bendinat Golf Course och centrala Palma. Huset har 4 sovrum och 4 badrum och är fördelat på 3 våningar. Dessutom har den en trädgård, utomhuspool, luftkonditionering varm och kall, golvvärme, parkering för flera bilar, hiss, gästlägenhet och solarium. På första våningen finns vardagsrummet med matplats och kök med öppen planlösning, alla med tillgång till terrassen, poolen och trädgården. Det finns också en garderob, en gästtoalett och en tvättstuga. På andra våningen finns 3 sovrum, alla med en-suite badrum och tillgång till en balkong. Det stora sovrummet har också en bastu och ett omklädningsrum. Huset renoverades 2021 och ädla material användes, såsom valnötsträ och olika typer av natursten användes för golv och väggar. Förutom sitt utmärkta läge utmärker sig huset för sin hisnande panoramautsikt, för sina kvaliteter och för lugnet i omgivningen.
 • Boyta

  394m2
 • Tomt

  1072m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02Q1B7
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: