Lavin Estates | Villa med havsutsikt i sydvästläge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa med havsutsikt i sydvästläge

Fakta Bilder

216m2 4 Sovrum i Costa d'en Blanes

Denna villa ligger i det exklusiva bostadsområdet Costa d'en Blanes och erbjuder panoramautsikt över havet och Palmanovabukten. Den nyrenoverade fastigheten är ljus och luftig och har följande layout: entréfoajé, öppen planlösning med vardagsrum, kök och matplats som vetter mot terrassen med havsutsikt och poolen. På denna nivå finns också en generös sovrumssvit. Trappor leder upp till 1: a våningen där det finns en master bedroom svit och ytterligare 2 dubbelrum med eget badrum. Det stora sovrummet och ett gästsovrum har tillgång till en öppen täckt terrass med fantastisk havsutsikt. Fastighetens bakre trädgård har utsikt över Palmabukten och tillgång till det gröna området, perfekt för vandring, hundpromenader och födosök efter säsongens sparris och svamp. Denna fastighet är perfekt för solälskare och terrassen erbjuder det bästa stället att dricka en cocktail på kvällen waching solen dopp och ljusen kommer upp över bukten. Ytterligare funktioner inkluderar en säker parkering, tillgång till hiss, golvvärme och luftkonditionering.
 • Boyta

  216m2
 • Tomt

  772m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  025SSE
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 995 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: