Lavin Estates | Villa med havsutsikt och intilliggande tomt i…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa med havsutsikt och intilliggande tomt i privilegierat läge

Fakta Bilder

398m2 5 Sovrum i Santa Ponsa

Uppmärksamhet Nova Santa Ponsa-älskare: endast vid sällsynta tillfällen uppstår möjligheten att förvärva en sådan juvel. Detta är en villa med havsutsikt och angränsande byggnadsmark i ett privilegierat läge i den populära "Ensaimada" i Nova Santa Ponsa. Så snart du går in i villan kan du få din första glimt av de välkända Malgratsöarna, som dominerar utsikten från alla rum i denna exceptionella fastighet. Villan byggdes med unika material 1977 och erbjuder en praktisk och förnuftig rumsindelning, liksom en bra takhöjd, så att ingenting står i vägen för att anpassa fastigheten till dagens standarder. Villan har 5 sovrum och 3 badrum, samt ett välproportionerat garage med stort förvaringsutrymme. Den stora poolen har en total yta på 73m2. Det finns också en stor trädgård där barnen kan leka och njuta av att tumla med familjens husdjur. I anslutning till huset, som ligger på en tomt på ca 1.450 m², finns en byggtomt på ca 1.250 m², som också har havsutsikt. Denna fastighet är idealisk för alla som värdesätter absolut avskildhet och vill uppfylla sin dröm om en unik fastighet på Mallorca. Här har du möjlighet att bygga ditt drömhus med ett gästhus (den byggbara ytan på tomten är 35%), eller att lämna den nedre tomten som en extra trädgård.
 • Boyta

  398m2
 • Tomt

  2700m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02LC13
 • Badrum

  4
 • Pris

  8 600 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: