Lavin Estates | Villa med lugnt läge i Bonanova
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa med lugnt läge i Bonanova

Fakta Bilder

280m2 3 Sovrum i La Bonanova

Denna vackra villa ligger i Bonanova, en lugn by i utkanten av Palma, och har delvis renoverats med material av hög kvalitet. Från vardagsrummet/matsalen med träbjälkar kommer man till den stora täckta terrassen med direkt tillgång till trädgården och poolen. Från det fullt utrustade köket med central köksö har man tillgång till den bakre uteplatsen och det rymliga tvättstugan, grillplatsen och vinkällaren. Huset har tre sovrum, tre badrum och ett runt rum på övervåningen som för närvarande används som kontor och har en stor terrass med havsutsikt. Förinstallation för luftkonditionering och centralvärme, tvåglasfönster, elektriska fönsterluckor och garage kompletterar erbjudandet.
 • Boyta

  280m2
 • Tomt

  660m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  00ABG1
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 850 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: