Lavin Estates | Villa med magnifik utsikt över hamnen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa med magnifik utsikt över hamnen - Sold

Fakta Bilder

300m2 3 Sovrum i Port Andratx - Sold

Villan, som totalrenoverades 2024, imponerar med sitt läge, kvalitet, avskildhet och hisnande utsikt över hamnen. Fastigheten har renoverats med känsla för detaljer med en kombination av moderna och medelhavsinspirerade element. Alla 3 sovrummen har en-suite badrum. Fastigheten ligger i ett upphöjt men lugnt läge i ett litet villakomplex. Den berömda strandpromenaden i Port Andratx med en mängd olika restauranger, barer, butiker och den lilla stranden ligger inom några minuter med bil. Särskilda egenskaper inkluderar: Luftkonditionering varm / kall, golvvärme i hela, handduksradiatorer i badrummen, gästtoalett, amerikanskt kök, grillplats, olika öppna terrasser, pool och ett garage. Villan är redo att flytta in och säljs möblerad med högkvalitativa inredningsdetaljer.
 • Boyta

  300m2
 • Tomt

  650m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02S5F0
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: