Lavin Estates | Villa med medelhavsutsikt ovanför småbåtshamnen i…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa med medelhavsutsikt ovanför småbåtshamnen i Portals

Fakta Bilder

226m2 5 Sovrum i Costa d'en Blanes

Denna villa i medelhavsstil med imponerande havsutsikt ligger i en exklusiv urbanisering i Costa d'en Blanes med 24-timmars säkerhet, bara 10 till 15 minuter med bil från öns huvudstad Palma och den internationella flygplatsen. Den lyxiga marinan i Puerto Portals, med sina restauranger, fashionabla butiker, segling, sport- och fritidsanläggningar samt en internationell skola, ligger bara några steg bort. Det två våningar höga huset erbjuder på bottenvåningen en öppen planlösning med vardagsrum och matplats med ett ljust fullt utrustat kök och vintereldstad som leder till öppna / täckta terrasser och poolområdet. Ett gästsovrum och ett separat badrum, även en rymlig en-suite master, kompletterar denna nivå. Villans övre våning har 3 sovrum, varav 2 med eget badrum, vardagsrumsdel och en mysig privat terrass. De imponerande utomhusområdena med utsikt över havet och Palmabukten lovar mycket avskildhet och trevliga timmar med familj och vänner. Andra extrafunktioner: luftkonditionering, solsystem, centralvärme, öppen spis, uppvärmd pool med swim jet och garage för två bilar. Denna villa är precis rätt fastighet för dem som uppskattar det unika läget i ett av de mest eftertraktade områdena på ön.
 • Boyta

  226m2
 • Tomt

  900m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02T6H7
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 850 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: