Lavin Estates | Villa med renoveringsprojekt och uthyrningslicens i…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa med renoveringsprojekt och uthyrningslicens i bästa läge

Fakta Bilder

205m2 3 Sovrum i Santa Ponsa

Detta fantastiska renoveringsprojekt ligger i ett av de bästa bostadsområdena i Santa Ponsa. På utställningen visas det färdiga projektet, som imponerar med sin enkla elegans och väl valda material. Funktionerna inkluderar Senso gjutna golv, kvalitetsfönster, golvvärme med värmepump, varm / kall luftkonditionering, smarta hemsystem, Sonos ljudsystem, designkök och badrum av Porcelanosa och mycket mer! Huset kan köpas i sitt nuvarande skick eller totalrenoveras. En av de sällsynta fastigheterna med en hyreslicens!
 • Boyta

  205m2
 • Tomt

  997m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02TYQV
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: