Lavin Estates | Villa Mehdi - en pärla i Son Ferrer
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa Mehdi - en pärla i Son Ferrer

Fakta Bilder

120m2 2 Sovrum i Port Adriano

Detta imponerande tvåvåningshus med en stor källare ger dig ett elegant och välkomnande utrymme att kalla hem. När du kommer in kommer du att mötas av ett modernt kök och ett rymligt vardagsrum och matsal som smälter sömlöst in i en ljus och öppen miljö. Köket är utrustat med toppmoderna apparater och har bänkskivor i granit, vilket ger dig en idealisk plats att utforska dina kulinariska färdigheter och njuta av familjemåltider. I anslutning till köket hittar du en funktionell tvättstuga, perfekt för att hålla ditt hem städat och organiserat. På bottenvåningen hittar du också två eleganta sviter, var och en med sitt eget privata badrum. Dessa sviter är en oas av lugn och avskildhet och erbjuder komfort och utrymme för de boende. På övervåningen möts du av ett rymligt arbetsrum som kan anpassas efter dina behov, oavsett om det är ett hemmakontor, ett spelrum eller ett extra underhållningsutrymme. Möjligheterna är oändliga. Från studion har du tillgång till en enorm terrass som inbjuder dig att njuta av utomhuslivet och njuta av panoramautsikt över omgivningen. Terrassen är den perfekta platsen att koppla av och njuta av lugna stunder, organisera utomhus sammankomster eller helt enkelt njuta av Medelhavsbrisen. Med mer än tillräckligt utrymme för utemöbler kan du skapa en exceptionell samlingsplats för att njuta av det varma och soliga vädret året runt.
 • Boyta

  120m2
 • Tomt

  390m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02TIAW
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: