Lavin Estates | "Villa Pura" överträffar perfektion med 70 m pool
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • "Villa Pura" överträffar perfektion med 70 m pool

Fakta Bilder

2225m2 9 Sovrum i Port Andratx

Villa Pura ligger i bostadsenklaven Las Brisas. Detta mycket exklusiva bostadsområde är ett av de mest exklusiva i Port Andratx och har ett dominerande läge på en kulle med panoramautsikt över hamnen och Medelhavet. Den 70 meter långa infinitypoolen sträcker sig från ena sidan av villan till den andra, komplett med egen strand och våtbar. Bakom ligger hamnterrassen med loungeområde, solstolar och utomhusbar, medan terrassen längs poolen har solstolar, skuggiga områden och vackert planterade trädgårdar. En annan terrass vid poolen har ett fullt utrustat utekök och gott om plats för uteserveringar. Villa Pura har imponerande öppna ytor som är utformade för att smidigt flyta samman, och man kommer in via konstgallerikorridoren och den imponerande entrén till det formella vardagsrummet, där man kan njuta av den spektakulära utsikten över hamnen. Matsalen för 14 personer och showköket med dubbla öar och extra matplats är typiska för villans öppna koncept, med stora utrymmen som är lätt åtskilda av eleganta träbjälkar och skjutdörrar. Den fantastiska Master Suite med gott om garderober, klädkammare och dubbelbadrum har enastående utsikt över hamnen från både sovrummet och den privata terrassen och jacuzzin, medan sviterna 2, 3 och 4 på samma nivå också har utsikt över hamnen och tillgång till terrassen. På Villa Puras nedre bottenvåning finns ett nöjesområde med bodega, bar och biograf för 12 personer, fullt utrustat gym, spa- och wellnessavdelning, lägenhet för personalen, tvättstuga och servicekök samt ytterligare sex gästrum, alla med tillgång till trädgården, terrassen och den extra poolen.
 • Boyta

  2225m2
 • Tomt

  4423m2
 • Sovrum

  9
 • Property ID

  02R1J6
 • Badrum

  9
 • Pris

  38 000 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: