Lavin Estates | Villa vid första strandlinjen med 2 gästlägenheter
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa vid första strandlinjen med 2 gästlägenheter - Sold

Fakta Bilder

769m2 7 Sovrum i Costa de la Calma - Sold

Fantastiskt medelhavshus vid vattnet inbäddat mellan den frodiga vegetationen i Costa de la Calma med egen tillgång till havet. Den nya ägaren kan njuta av fantastisk utsikt över havet och solnedgången från de smakfullt gjorda interiörerna och även på de omfattande täckta utomhusterrasserna. Planlösningen utvecklas över två nivåer och inkluderar ett öppet koncept vardagsrum med kök, formell matsal med havsutsikt och två gäst / personal lägenheter. Det finns totalt 7 sovrum inklusive master svit med ett rymligt badrum med utsikt över det kristallblå Medelhavet nedanför. Detta hem inkluderar också en pool, ett gym, gated entry, träskåp, marmorgolv och ett garage för 8 bilar. En fantastisk frontlinje möjlighet du inte vill missa.
 • Boyta

  769m2
 • Tomt

  2400m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  02MFXG
 • Badrum

  7
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: