Lavin Estates | Attraktiv villa med havsutsikt i Portals Nous
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Attraktiv villa med havsutsikt i Portals Nous - Sold

Fakta Bilder

477m2 4 Sovrum i Portals - Sold

Denna högkvalitativa villa ligger på en upphöjd tomt i Portals Nous i en återvändsgränd och erbjuder magnifik panoramautsikt över havet och den omgivande naturen. Platsen kännetecknas av gångavstånd till den vackra byn Portals och bekvämligheterna. Huset har följande layout: från garaget kommer du in i det huvudsakliga vardagsrummet med ett fullt utrustat kök, ett rymligt vardagsrum med matsal med öppen spis och tillgång till en stor täckt terrass med enkel tillgång till poolen och Medelhavsträdgårdarna. På samma nivå finns också ett sovrum och ett badrum. På första våningen finns tre rymliga sovrum, alla med eget badrum, och en öppen terrass. Från denna våning kan du komma till takterrassen, varifrån du har en magnifik utsikt. Andra faciliteter: stort garage med plats för 4 bilar med omvandlingsreserv för ett gym, luftkonditionering varm / kall, uppvärmd pool, utomhusbastu. Staden Palma, Real Golf i Bendinat och den berömda marinan i Puerto Portals ligger bara några minuter bort med bil.
 • Boyta

  477m2
 • Tomt

  1140m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02DX02
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: