Lavin Estates | Ave House - Elegant lyxvilla
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ave House - Elegant lyxvilla

Fakta Bilder

760m2 5 Sovrum i Bendinat

Villan designades av det internationella prisbelönta teamet SAOTA och PeakOne Group och kännetecknas av en unik och hög kvalitet. Den har en 1218m2 tomt i ett idealiskt söderläge. Villan är fördelad på 3 våningar med 3 sovrum på huvudnivån, varav ett är en rymlig master-svit med utmärkt havsutsikt. För dina gäster finns det ytterligare 2 juniorsviter på poolnivån. På poolplanet finns ett wellness- och spa-område samt ett stort gym. Vardagsrummet med sin stora utomhusterrass är en annan höjdpunkt i villan. Förutom vardagsrummet med formell matsal finns det också ett stort lyxigt kök från Poliform med en angränsande lounge, och ett genomtänkt belysningskoncept ger den perfekta belysningen. Villan har stora minimalistiska Panoramah! fönster, högt i tak och naturstengolv samt högkvalitativt träparkettgolv i sovrummet. Domotic-systemet är enkelt att använda och kan också styras från din telefon eller surfplatta. De rymliga parkeringsplatserna erbjuder möjlighet till en laddningsstation för elfordon.
 • Boyta

  760m2
 • Tomt

  1218m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02S06B
 • Badrum

  5
 • Pris

  15 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: