Lavin Estates | Beautiful townhouse in the heart of Santa Catalina
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vackert radhus i hjärtat av Santa Catalina - Sold

Fakta Bilder

Beautiful townhouse in the heart of Santa Catalina - Sold

Välkommen till ditt drömradhus i Santa Catalina! Detta vackra radhus byggdes 1910 och erbjuder den perfekta blandningen av historisk charm och modern komfort. Uppdelat på 3 våningar erbjuder det generöst utrymme för din familj eller som en reträttplats i ett av de mest eftertraktade områdena i Palma de Mallorca. Radhuset har 2 rymliga sovrum i huvudbyggnaden, en separat gästlägenhet med badrum, som erbjuder gott om avskildhet för dig och dina nära och kära. Det finns också 2 badrum och en praktisk gästtoalett. Luftkonditioneringen garanterar behagliga temperaturer under varma dagar, medan den vackra innergården med grillplats är den perfekta platsen för att tillbringa trevliga kvällar och koppla av. Läget är oslagbart - du kan enkelt nå gamla stan och många restauranger och barer till fots. Santa Catalina är känt för sin livliga atmosfär, trendiga kaféer och butiker. Här kan du uppleva stadens pulserande liv och ändå vara tillräckligt nära havet för att njuta av medelhavskänslan. Särskilt värt att nämna är takterrassen, som erbjuder en hisnande utsikt över omgivningen. Här kan du tillbringa oförglömliga stunder med familj och vänner och beundra solnedgången över staden.
 • Boyta

  131m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02T1QM
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: