Lavin Estates | Bonavida: Fantastisk nybyggd villa med privat pool…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Bonavida: Fantastisk nybyggd villa med privat pool och fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

296m2 3 Sovrum i Paguera

I hjärtat av den populära sydvästra regionen på Mallorca byggs för närvarande det exklusiva nya projektet Bonavida i ett lugnt läge, omgivet av ett vidsträckt skogsområde. Projektet omfattar totalt 15 fristående villor med sydostläge, alla med privat pool och i de flesta fall en fantastisk utsikt över havet och de närliggande Malgratsöarna. Många vackra stränder som La Romana och Cala Fornells ligger i närheten, och den populära marinan Puerto de Andratx, med sina förstklassiga restauranger och vackra butiker, ligger bara en kort bilresa bort. Dessutom är området utmärkt för vandringsentusiaster. Golfälskare kan hänge sig åt sin passion på Golf de Andratx, som ligger bara några hundra meter bort. Villorna har 3-4 sovrum och blandar på ett unikt sätt modern lyx med medelhavscharm. De har utformats för att ge de boende gott om komfort och ett elegant boende. Arkitekturen är inspirerad av mallorkinsk tradition och återspeglas i de varma färgerna, naturstengolven och de traditionella stenväggarna. Inredningen är av hög kvalitet: öppna kök med köksöar och inbyggda Miele-apparater, Gris Zarci naturstengolv, Hansgrohe-armaturer, luftkonditionering och golvvärme med värmepump, med mera. Stora fönster med aluminiumramar från golv till tak från Technal släpper in mycket naturligt ljus i interiören och erbjuder hisnande vyer över den omgivande naturen och Medelhavet. De öppna planlösningarna skapar en känsla av rymd och generositet, medan mysiga vardagsrum och eleganta sovrum med gott om inbyggda garderober skapar en bekväm atmosfär. Den privata poolen och utomhusterrasserna inbjuder till trevliga kvällar utomhus eller avslappnade stunder under den varma mallorkinska solen. Varje villa har också ett privat underjordiskt garage eller utomhusparkeringsplatser på fastigheten. Förutom de privata bekvämligheterna har alla boende i villorna tillgång till ett modernt, välutrustat gym. Dessutom har den gemensamma fastigheten ett privat grönområde. Här kan naturentusiaster njuta av den orörda omgivningen på små stigar. Bonavida är inte bara en plats att bo på; det är en plats att leva, drömma och njuta av!
 • Boyta

  296m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02TOWO
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 250 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: